Προχωρώντας σε ένα κατασκευαστικό έργο

Πολλά έχουν γραφτεί πρόσφατα στεγανοποιηση για το ποια είδη ξύλου είναι τέλεια για την κατασκευή ξύλινων κατοικιών. Σε αυτό το άρθρο θα βασιστώ σε δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας από την εκ νέου ανάπτυξη τα θετικά και τα αρνητικά ενός τμήματος των κοινών ειδών ξύλου που χρησιμοποιούνται εμπορικά για την κατασκευή ξύλινων καλύβων.

Βότσαλα στέγης ασφάλτου – Τύπος “Three-tab”. Τόσο οι οργανικοί όσο και οι τύποι από υαλοβάμβακα είναι εύκολα είτε το «τριάρι» αλλιώς η «αρχιτεκτονική» πληθώρα.

Εάν τρυπήσετε εκ των προτέρων τις στεγανοποιητικές τρύπες για τις συγκεκριμένες βίδες στέγης σας στο έδαφος, θα ήταν ασφαλέστερο και θα παρουσιάσετε στην οροφή μια πιο προσεγμένη εμφάνιση. Είναι σίγουρα δυνατό μόνο εάν οι τεγίδες είναι παράλληλες με τις μαρκίζες σας και η οροφή είναι σε τετράγωνο λογικής.

Φαίνονται οργανωμένοι και ακριβείς; Θα μπορούσε η στεγανοποίηση να είναι αποτελεσματική; Δεν θα φαίνονται να είναι ακριβείς ή αποτελεσματικοί όταν σας συναντήσουν, πώς θα είναι αν εκπροσωπούν έναν;

Μόλις το επιτρέψετε να δοκιμάσετε, σκεφτείτε μια ευκαιρία για εργασία στην κατασκευή. Αυτά τα άτομα που επιλέγουν σταδιοδρομία στον τομέα της διάταξης είναι απίστευτα επιτυχημένα. Παρά την αφθονία των οικοδομών στη Φλόριντα, έχετε μια υπέροχη καριέρα μπροστά σας. Η ζωή των ονείρων σας με εσπεριδοειδή στην παραλία μπορεί να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Το Western Red Cedar (WRC) είναι το τελευταίο και κατά τη γνώμη μου καλή επιλογή για την κατασκευή ξύλινων σπιτιών. Τα ποιοτικά κούτσουρα WRC έχουν χαμηλή έως μέτρια κωνικότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία. Τα κούτσουρα WRC θα συρρικνώσουν πραγματικά όλα τα είδη ξύλου στο συγκεκριμένο έργο καρυκεύματος. Το WRC είναι σχεδόν πάντα ευθύγραμμο και προσφέρει υψηλή φυσική πρόκληση εντόμων και αποσύνθεσης. Το WRC είναι μέτρια ισχυρό και επομένως ιδανικό για την κατασκευή τοίχων κορμών. Το WRC είναι ακόμη και το μόνο είδος που αναπτύσσεται με τις “φωτοβολίδες” που γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στα ξύλινα σπίτια. Οι φωτοβολίδες κάνουν τον πελάτη να κάνει το σπίτι του μοναδικό με ένα πιο ρουστίκ και «χειροποίητο» όψη που το διαφοροποιεί με όλο το στυλ των ξύλινων σπιτιών που υπάρχουν στην πλειονότητα των περιοχών.

Υπάρχουν μερικοί τύποι επιλογής στέγης για το εμπορικό σας κτίριο. Η επιλογή φυσικά μπορεί να βασίζεται στο κόστος, την κλίση της οροφής, καθώς και τις καιρικές συνθήκες της περιοχής.

Παραμένουν πολλές σταδιοδρομίες που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο επιχειρηματικού κόσμου. Στην πραγματικότητα, μια με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν καριέρα. Είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο καθώς θα υπάρχει παντού κατασκευή για πάντα και δεν θα μείνετε με κανένα έργο. Εφόσον γνωρίζετε πώς είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε αυτά τα έργα, σίγουρα θα έχετε ένα επάγγελμα για να εκτελέσετε. Υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν την κατασκευή και την κατασκευή διαφορετικών εγκαταστάσεων. Αρκετοί υποβάλλουν αίτηση για να απολαύσουν μια δουλειά σε αυτές τις επιχειρήσεις, υπό τον όρο ότι, όπως συνειδητοποιούν, υπάρχουν μόνο αυτά που μπορείτε να αντεπεξέλθετε στη δουλειά.